kutija za zastitu antikviteta

Kutija za zaštitu antikviteta od pleksiglasa je napravljena od providnog materijala koji omogućava jasan pregled sadržaja unutar kutije. Pleksiglas je materijal koji je otporan na lomljenje i lagan je za transport. Kutija je dizajnirana da pruži optimalnu zaštitu antikviteta od spoljnih uticaja kao što su prašina, vlaga i mehanička oštećenja. Njena čvrsta konstrukcija i zaključavanje čine je idealnom za skladištenje vrednih predmeta i izložaka. Kutija se lako otvara i zatvara i može se koristiti za različite predmete, poput knjiga, slika, skulptura i drugih antikviteta. Ova kutija je savršena za kolekcionare i muzeje koji traže sigurno i elegantno rešenje za skladištenje i izlaganje antikviteta. Sačuvajte uspomene i vredne predmete.

Opis

Kutija za zastitu antikviteta od pleksiglasa je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji pruža pouzdanu zaštitu predmeta u njoj.

Pleksiglas je materijal sličan staklu, ali mnogo lakši i otporniji na lomljenje.

To ga čini idealnim materijalom za izradu kutija koje se koriste za skladištenje vrednih i predmeta, kao što su antikviteti, skulpture, slike, knjige i drugi predmeti.

Kutija za zaštitu antikviteta je izuzetno izdržljiva i čvrsta, što joj omogućava da se efikasno bori protiv spoljnih uticaja kao što su prašina, vlaga i mehanička oštećenja.

Zahvaljujući transparentnosti pleksiglasa, moguće je jasno videti predmete unutar kutije, što je korisno za identifikaciju, izložbe ili inspekciju.

Kutija je dizajnirana tako da obezbedi maksimalnu sigurnost sadržaja unutar nje.

Sa čvrstom konstrukcijom i zaključavanjem, kutija se može koristiti za skladištenje i transport vrednih antikviteta i drugih predmeta.

S obzirom na to da se antikviteti često čuvaju dugi niz godina, kutija za zaštitu antikviteta je napravljena da traje dugo vremena i pruži dugotrajnu zaštitu vašim vrednim predmetima.

ODLIKE PLEKSIGLASA

Odlike klirita (pleksiglasa) su:

  • Transparentnost: Klirit je vrlo proziran, što ga čini idealnim za upotrebu u situacijama kada je potrebna transparentnost i jasnoća.
  • Čvrstina: Klirit je otporan na lomljenje i udarce, što ga čini izdržljivim materijalom.
  • UV stabilnost: Pleksiglas ima dobru otpornost na UV zrake, što ga čini pogodnim za upotrebu na otvorenom.
  • Raznolikost boja: Klirit se može naći u širokom spektru boja, što omogućava kreativnu upotrebu u različitim aplikacijama.

POSTUPAK IZRADE KUTIJE

postupak izrade kutije za zaštitu antikviteta od pleksiglasa uključuje sledeće korake:

  1. Priprema materijala: Potrebno je nabaviti pleksiglas ploče u željenoj debljini i boji.
  2. Izrada nacrta: Prvo se izrađuje nacrt kutije u dimenzijama koje odgovaraju Vašem antikvitetu, bez obzira na veličinu. Grafička priprema može se obaviti u ovom koraku.
  3. Lasersko sečenje: Nakon izrade nacrta, sledi lasersko sečenje pleksiglasa prema dimenzijama nacrta.
  4. Lepljenje: Koristi se akrifix, lepak koji je namenjen isključivo za lepljenje pleksiglasa.
  5. Savijanje: Ovaj korak se može izvesti ako se želi savijeni oblik za kutiju. Za ovaj način izrade koristi se termo savijač. Pleksiglas se zagreva na odgovarajućoj temperaturi i lagano savija u željeni oblik.

DODATNE USLUGE

Ukoliko želite da personalizujete kutiju, ili da date pojasnjenje, postoji nekoliko načina.

Prvi način je lasersko graviranje željenog natpisa.

Drugi način je UV štampa na kutiji, gde je moguće odštampati bilo koji tekst ili sliku.

Treći način je lepljenje izgraviranih pločica zlatnog ili srebrnog klirita ili graverske plastike.

Posetite naš YouTube kanal MIVA LASER&PRINT kako biste videli više slika naših jedinstvenih i personalizovanih poklopaca i kutija za zastitu antikviteta.

 

 

<< return to products