kutija sa posvetom

kutija sa posvetom je savršen poklon koji će oduševiti svakog primaoca. Bilo da je reč o rođendanu, venčanju, diplomiranju ili nekom drugom posebnom trenutku, ona pruža mogućnost da svoja osećanja iskažete na autentičan i trajan način. Izaberite kutiju sa posvetom kao poklon i iznenadite voljene osobe sa personalizovanim, unikatnim i izuzetno vrednim darom.

Opis

kutija sa posvetom je predivan poklon koji je izrađen od drveta i idealan je za sve prilike. Izrada od drveta daje mu prirodan i autentičan izgled, pružajući jedinstvenu i personalizovanu notu.

DIMENZIJE: prilagodljive Vašim potrebama.

BOJE: boja bukve, bela, crna, hrast, sonoma, venge.

PERSONALIZACIJA: graviranje ( diretno na kutiji ), graviranje pločica od klirita.

Kutija može biti izrađena od različitih vrsta drveta, kao što su hrast, orah, javor ili druge vrste drva koje pružaju različite boje, teksture i karakteristike.

To omogućava da odaberete kutiju koja se savršeno uklapa u vaše preferencije ili ukus osobe kojoj je namenjen poklon.

Jedan od načina da se unikatnost kutije dodatno naglasi je graviranje posvete na drvetu ili pločicama od klirita koje se mogu postaviti na kutiju.

Graviranje posvete je proces urezivanja željenog teksta ili dizajna na površinu drveta ili klirita.

To može biti ime primaoca, posebna poruka, datumi ili bilo koji drugi tekst ili simbol koji želite da bude prisutan na poklonu.

Graviranje pruža trajnu i elegantnu opciju personalizacije, čineći kutiju još posebnijom i sentimentalnom.

Kutija sa posvetom je veoma svestran poklon jer može da se koristi za različite namene.

Može biti kutija za nakit, kutija za čuvanje dragocenosti, kutija za pisma i uspomene ili jednostavno dekorativni predmet koji će krasiti prostor.

Bilo da se koristi svakodnevno ili povremeno, kutija će podsećati na poseban trenutak ili osobu koja ju je poklonila.

Ukrasna i funkcionalna, kutija sa posvetom od drveta je poklon koji će oduševiti bilo koga i koji će pružiti trajnu uspomenu na poseban trenutak ili vezu između davaoca i primaoca.

Način izrade kutije sa posvetom obično uključuje sledeće korake:

  1. Klijent šalje željene dimenzije, boju i oblik kutije: Klijent definiše dimenzije kutije (visinu, širinu, dubinu) prema svojim potrebama. Takođe, klijent može odabrati boju i oblik kutije prema svom ukusu i prigodi za koju je namenjena.
  2. Grafička priprema: Nakon što su specifikacije kutije definisane, tim stručnjaka za grafičku pripremu stvara digitalnu verziju kutije koristeći poseban softver. Ova digitalna verzija omogućava klijentu da vizuelno pregleda kako će kutija izgledati pre nego što se krene u proizvodnju.
  3. Lasersko sečenje: Nakon odobrenja grafičke pripreme, pristupa se laserskom sečenju drveta ili materijala koji se koristi za izradu kutije. Laser precizno izrezuje delove kutije prema dizajnu, obezbeđujući čiste i tačne ivice.
  4. Spajanje lepljenjem: Nakon sečenja, delovi kutije se pažljivo spajaju pomoću odgovarajućeg lepka ili adhezivne trake. Ovaj korak zahteva preciznost kako bi se osiguralo da kutija bude čvrsta i stabilna.
  5. Dodavanje željenog teksta: Kada je kutija sastavljena, pristupa se dodavanju željenog teksta. To može uključivati ime primaoca, posebnu poruku ili bilo koji drugi tekst po izboru klijenta. Tekst se može gravirati direktno na drvetu ili na pločici od klirita koja će se kasnije pričvrstiti na kutiju.
  6. Lepljenje pločice sa posvetom: Ako je odabran klirit za posvetu, pločica se lepi na odgovarajuće mesto na kutiji. Lepljenje se obično vrši pomoću posebnog lepka ili adhezivne trake koja osigurava sigurno i trajno pričvršćivanje.

Nakon završetka svih ovih koraka, kutija sa posvetom je spremna za isporuku klijentu.

Ovaj proces omogućava da se personalizovani zahtevi klijenta pažljivo i precizno ispoštuju, pružajući jedinstven i poseban poklon za svaku priliku.

Više slika ovog proizvoda možete da vidite na našem youtube kanalu MIVA LASER&PRINT.

<< return to products